Υλικά:
- 4 μεγάλα ροδάκινα (κομμένα σε 4 κομμάτια το καθένα)
- 8 κομμάτια μπέϊκον (κομμένα στη μέση) (αν θέλετε πάρτε λάϊτ μπέϊκον γαλοπούλας ή ακόμα και προσούτο...)
- φύλα βασιλικού
- ελαιόλαδο
- μπαλσάμικο (όποιο θέλετε)
Οδηγίες:
1) Σε κάθε κομμάτι ροδάκινο βάλτε από ένα φύλο βασιλικού σε κάθε πλευρά του και τυλίξτε το με μπέϊκον. Στερεοποιείστε με οδοντογλυφίδα.
2) Λαδώστε ελαφρά το κάθε κομμάτι (ώστε να μην κολλήσει το μπέϊκον στη σχάρα).
3) Ψήστε σε λαδωμένη σχάρα, από όλες τις πλευρές, γύρω στα 20 λεπτά συνολικά.
4) Τοποθετήστε τα σε πιατέλα, βγάλτε τις οδοντογλυφίδες, ψεκάστε με το μπαλσάμικο και σερβίρετε πριν κρυώσουν.
5) Καλή όρεξη.