Γιαουρτογλυκό ψυγείου με μαρμελάδα


Εύκολο, γρήγορο.

Υλικά:

 - 500 γρ. γιαούρτι πλήρες
 - 200 γρ. γάλα πλήρες (ή 1 κούπα)
 - 100 γρ. ζάχαρη (ή περίπου 7 κουταλιές)
 - 50 γρ. κορν φλάουρ (ή περίπου 4-5 κουταλιές)
 - 1 βανίλια (προαιρετικά)
 - 1 πακέτο μπισκότα πτι-μπερ
 - 1 βάζο μαρμελάδα φράουλα ή φρούτα του δάσους (ή ότι γουστάρετε τέλος πάντων...)


Οδηγίες:

1) Παίρνετε ένα πυρεξάκι και στρώνετε με τα μπισκότα.

2) Σε μια κατσαρόλα ανακατεύετε το γιαούρτι, το γάλα, τη ζάχαρη, το κορν φλάουρ και τη βανίλια μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα. 

3) Βάζετε στη φωτιά και αφήνετε μέχρι να πάρει βράση και να δέσει η κρέμα. 

4) Ρίχνετε την κρέμα, όσο είναι ακόμα ζεστή, πάνω στα μπισκότα και τοποθετείτε στο ψυγείο για να κρυώσει το γλυκό.

5) Όταν κρυώσει, παίρνετε σε ένα κατσαρολάκι και βάζετε τη μαρμελάδα να λιώσει λιγάκι (προσοχή: όχι να βράσει!). 

6) Περιχύνετε τη μαρμελάδα πάνω στο γλυκό.
7) Καλή όρεξη.