Εντσιλάδας με κοτόπουλο



Υλικά:

 - 2 στήθη κοτόπουλου, κομμένα σε λωρίδες
 - 2 κ.σ. ελαιόλαδο
 - 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
 - 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
 - 1 κ.σ. "fajita seasoning" (πουλιέται έτομη στο σούπερ)
 - 5 κ.σ. κρέμα γάλακτος
 - 6 τορτίγιες
 - 150 γρ. σάλτσα ντομάτας
 - 100 γρ. τυρί τριμμένο (καλύτερα τσένταρ)


(αν δεν βρείτε fajita seasoning στο σούπερ, φτιάξτε τη δική σας με: 1 κ.σ. καλαμποκάλευρο, 2 κ.γ. σκόνη τσίλι, 1 κ.γ. αλάτι, 1 κ.γ. πάπρικα, 1 κ.γ. ζάχαρη, 1/2 κ.γ. σκόνη κρεμμύδι, 1/2 σκόνη σκόρδο, 1/4 κ.γ. καυτερό πιπέρι καγιέν, 1/2 κ.γ. κύμινο)





Οδηγίες:

1) Σε τηγάνι με ζεματισμένο λάδι ρίχτε το κοτόπουλο και ανακατέψτε για 2 λεπτά.


2) Προσθέστε την πιπεριά και το μισό κρεμμύδι και συνεχίστε για άλλα 2 λεπτά.


3) Προσθέστε το μείγμα μπαχαρικών και ανακατεύετε για άλλα 2 λεπτά.


4) Προθερμάνετε το φούρνο τους 200 βαθμούς.


5) Ανοίξτε τις τορτίγιες για απλώστε τη μισή κρέμα γάλακτος σε αυτές καθώς και το μείγμα του τηγανιού (κοτόπουλου και πιπεριών).


6) Προσθέστε απο λίγη ντομάτα και το μισό τυρί.


7) Τυλίξτε τις πίτες και απλώστε τις σε ταψάκι φούρνου τη μία δίπλα στην άλλη.


8) Από πάνω ρίξτε την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος, το υπόλοιπο τυρί, κρεμμύδια και σάλτσα ντομάτας.


9) Βάλτε το ταψάκι στο φούρνο για περίπου 20 λεπτά.


10) Σερβίρεται με φετούλες γλυκολέμονου (lime).


11) Καλή όρεξη.