Η συνταγή γίνεται με όλα τα ψάρια μεγέθους "μερίδας". Τσιπούρες, φαγκριά, λαυράκια κ.ο.κ.
Είναι γρήγορη, εύκολη και το αποτέλεσμα δεν έχει εκπλήξεις. Είναι πάντα επιτυχημένο.
Υλικά:
- Τα ψάρια
- Λεμόνι
- Αλάτι χοντρό
- Πιπέρι
- Μείγμα μπαχαρικών για ψάρι
- Λάδι
Οδηγίες:
1) Κόβουμε ένα κομμάτι λαδόκολλας, το οποίο να χωράει άνετα το ψάρι μας.
2) Στη λαδόκολλα βάζουμε 2 φετούλες λεμόνι.
3) Απάνω τους βάζουμε το ψάρι, στο οποίο έχουμε βάλει αλάτια - πιπέρια και το ειδικό μείγμα μπαχαρικών για ψάρια που πουλάνε τα σούπερ μάρκετ.
Το τελευταίο που είχαμε πάρει εμείς, είχε αυτά τα υλικά μέσα:
3) Βάζουμε και άλλες δύο φέτες λεμόνι από πάνω.
5) Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο.
Το αποτέλεσμα είναι κάπως έτσι:
6) Στη συνέχεια τυλίγετε τη λαδόκολλα σαν καραμελίτσα.
7) Βάζετε τις καραμελίτσες σε προθερμασμένο φούρνο (180 - 200 βαθμούς, ανάλογα με το φούρνο).
Στο δικό μας φούρνο, τα 4 ψάρια θέλουν γύρω στη 1 ώρα. Τα 2 ψάρια γύρω στα 45 λεπτά.
8) Όταν φτάσουν και ξεκοκαλίζονται εύκολα, βγάζετε τα ψάρια και τα ανοίγετε.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhuQU0SmbFHZrQS0AbO3Pa8jgSGrw9tq8iRyuPuiEh-27qnR2pmmnHXuQbVLIWFNICHKUQfbe29BgRNuVi_wZqToBj8TfkNogqFlktK2EmOv9-r3N8rVWzfhBHEqesaDgHnuUjtweDH98xR/s1600/IMG_2184.jpg)
9) Τη λαδόκολλα μη την πετάξετε ακόμα. Έχει μέσα της ένα θησαυρό...
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhIh6L5Opfbj-3uvv_Qw5ITazrqJhdFWFXszFYWhaTNoal3fMVbLUVclWMx6ZmiPu-atL7CxDhcuBxajlTUq1OuHjO-MOHfz_MMe-UB6zoQy4KekMNGJbm6aS4SXzrrXKW2FC0-lFaOayp6/s1600/IMG_2186.jpg)
....το απαραίτητο λαδολέμονο για το σερβίρισμα του ψαριού.
10) Καλή σας όρεξη.