Βινεγκρέτ με κάππαρη και πορτοκάλι




Καταπληκτική βινγκρέτ για να συνοδεύσει λαχανικά βραστά, ατμού ή ωμά.



Υλικά:

- Μισή κούπα λάδι
- 1/3 κρασοπότηρο χυμό πορτοκάλι (περίπου ένα μικρομέτριο πορτοκάλι στυμένο)
- 2  κουταλιές σούπας λευκό ξύδι
- 1 κουταλιά γλυκού καστανή ζάχαρη
- 1 κουταλιά γλυκού κάππαρη
- αλάτι
- πιπέρι




1) Συγκεντρώνουμε τα υλικά:




2) Τα βάζουμε όλα στο μούλτι:





3) Χτυπάμε για 1 λεπτό:



4) Καλή σας όρεξη