Μπουκατίνι με λευκή σάλτσα, λουκάνικο και κάστανα



Υλικά:

 - 1 πακέτο ιταλικά μπουκατίνι (γύρω στα 350 γρ.),
 - 20 κάστανα βρασμένα, ξεφλουδισμένα και χοντροκομμένα,
 - 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο,
 - ένα ματσάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό,
 - 500 γρ. χοιρινά λουκάνικα, ξεφλουδισμένα και χοντροκομμένα,
 - 200 γρ. κρέμα γάλακτος,
 - 2 κ.σ. ελαιόλαδο,
 - αλάτι, πιπέρι.



Οδηγίες:

1) Βράζουμε τα μπουκατίνι, σε αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες και τις προτιμήσεις μας.


2) Σε βαθύ τηγάνι τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το μαϊντανό για λίγα λεπτά.


3) Προσθέτουμε το λουκάνικο και συνεχίζουμε για κάνα 10λεπτο.


4) Προσθέτουμε τα κάστανα και μετά από 2 λεπτά και την κρέμα και συνεχίζουμε για άλλα 2-3 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.


5) Βάζουμε στο τηγάνι και τα μπουκατίνι και ανακατεύουμε καλά. Σερβίρεται ζεστό.


6) Καλή όρεξη.