Υλικά:
- στήθος κοτόπουλου κομμένο σε μεγάλες μπουκιές
- χυμός λεμονιού
- αλεύρι
- τριμμένη φρυγανιά (ή τριμμένα κορν φλέϊκς)
- γιαούρτι
- αλάτι, πιπέρι, πάπρικα
(αν τα φιλετάκια κοτόπουλου είναι και λίγο χτυπημένα στον πάγκο της κουζίνας - με ένα πλάστη ή άλλο ειδικό εργαλείο - ακόμα καλύτερα γιατί θα λεπτύνουν και θα ψηθούν καλύτερα)
Οδηγίες:
1) Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς και ετοιμάζουμε ένα ταψί (ή το βουτυρώνουμε ελαφρώς ή το καλύπτουμε με αντικολλητική).
2) Αλατοπαπρικοπιπερώνουμε τα φιλετάκια κοτόπουλου.
3) Τα ραντίζουμε με χυμό λεμονιού.
4) Τα αλευρώνουμε ελαφρά και τα βουτάμε στο γιαούρτι (να καλυφθούν από όλες τις πλευρές).
5) Τα περνάμε από την τριμμένη φρυγανιά.
6) Τα τοποθετούμε στο ταψάκι και τα βάζουμε στο φούρνο μέχρι να ψηθούν καλά και ροδίσουν ( τσεκάρετέ τα γιατί μάλλον θα χρειαστούν γύρισμα στο ενδιάμεσο).
7) Καλή όρεξη.