Γέμιση


Η γέμιση σε οποιοδήποτε κρέας μπορεί να το απογειώσει γευστικά και να εκπλήξει τους πάντες.

Απλά όταν είναι να ξανακάνετε κοτόπουλο φούρνου ή κάποιο άλλο κρέας, ανοίξτε τα ντουλάπια και το ψυγείο σας.

Ότι υλικό βρείτε, κάποιο αλλαντικό, κάποιο ξεχασμένο τυρί, διάφορα λαχανικά, κονσέρβες καλαμποκιού, μανιταριών, φασολιών και ότι άλλο βρείτε μπορεί στο τηγάνι σας να μεταμορφωθεί σε μια μοναδική γέμιση.

Γεμίστε το κοτόπουλο ή κάντε ρολό το κρέας και ψήστε το. Αυτό είναι η μαγειρική.