Υλικά:
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
- 2 συσκευασίες σταγονίτσες σοκολάτας γάλακτος (και 3 να είναι θα βγει πιο σοκολατένιο...)
Οδηγίες
1) Βάζετε σε ένα μπολ τα υλικά. Πρώτα το ζαχαρούχο και από πάνω τη σοκολάτα.
2) Το βάζετε στο μικροκυμάτων για 1 λεπτό.
3) Βγάζετε και ανακατεύετε καλά, μέχρι να δέσουν καλά τα υλικά.
4) Παίρνετε ταψάκι μικρό (τύπου αλουμινένιο από συροπιαστό ζαχαροπλαστείου), βάζετε αλουμινόχαρτο και το αλείφετε με ελάχιστο βούτυρο (ίσα για να βγει εύκολα μετά...).
5) Χύνετε το μείγμα στο ταψάκι και το βάζετε στο ψυγείο για 1 μέρα.
6) Την επόμενο το βάζετε ανάποδα σε πιάτο και το κόβετε κομματάκια - μπουκίτσες.
7) Επίθεση.