Υλικά:
- 8 τορτίγιες (σιταριού, καλαμποκιού ή ακόμα και ολικής)
- λίγο λάδι (σπορέλαιο ακόμα καλύτερα)
- κύμινο τριμμένο
- πάπρικα
- αλάτι
- πιπέρι
Όταν το φτιάξετε για δεύτερη - τρίτη φορά, θα μπορείτε αναλόγως να βάζετε και άλλα μπαχαρικά για διαφορετικές γεύσεις.
Οδηγίες
1) Βάλτε το φούρνο να προθερμαίνεται στους 180 βαθμούς.
2) Ψεκάστε (ή περάστε ελαφρά) τις τορτίγιες με το λάδι, βάλτε τις τη μία πάνω στην άλλη και κόφτε τις σε κομάτια (τύπου Doritos).
3) Απλώστε τα κομμάτια τορτίγιας σε δύο ταψιά (προσοχή να μην επικαλύπτονται).
4) Κάντε όλα τα μπαχαρικά ένα μείγμα και ρίχτε το πάνω στις τορτίγιες.
5) Βάλτε τα ταψιά στο φούρνο για κάνα 10λεπτο (προσέξτε μην αρπάξουν...).
6) Βγάλτε, αφήστε να κρυώσουν λίγα λεπτά και σερβίρετε με ότι σάλτσα - ντιπ γουστάρετε.
7) Καλή όρεξη.