Κι όταν λέμε λάϊτ το εννοούμε. Η συνταγή είναι του αγαπητού διαιτολόγου μας.
Υλικά:
- 2 στήθη κοτόπουλου κομμένα σε μπουκιές
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 κούπα ζωμός κοτ.
- 1 κεσέ γιαούρτι λάϊτ
- αλάτι
- πιπέρι
- κάρυ
- λάδι
Οδηγίες:
1) Βάζουμε τηγάνι σε μετριοδυνατή φωτιά, και σε λίγο λάδι σωτάρουμε το κρεμμύδι.
2) Προσθέτουμε το κοτόπουλο και όταν αρχίσει να παίρνει χρώμα προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, κάρυ.
3) Προσθέτουμε το ζωμό και το αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να "σωθεί" το νερό.
4) Βγάζουμε το φαγητό από τη φωτιά και το αφήνουμε λίγο να κρυώσει. Κατόπιν προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε.
5) Καλή όρεξη.