Μια σαλάτα νόστιμη, δροσερή και χορταστική (ακόμα και στο μάτι), η οποία συνοδεύει τα πάντα (από ψητά ως μαγειρευτά) και σπάει τη μονότονη κυριαρχία της "χωριάτικης".
Υλικά:
- 2 αβοκάντα ξεφλουδισμένα κομμένα
- 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη κυβάκια
- 1 κρεμμύδι ξερό κψιλοκομμένο
- 1-2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- 1 κονσέρβα καλαμπόκι (για να μη βράζετε εσείς φρέσκο)
- 1 μπολάκι ντομάτες κομμένες μικρές μπουκίτσες (ή καλύτερα ντοματίνια κομμένα στη μέση)
- ξύδι
- λεμόνι (καλύτερα lime αν υπάρχει)
- λάδι
- αλάτι
- πιπέρι
- πάπρικα
Οδηγίες:
1) Αραδιάζετε τα ψιλοκομμένα υλικά σε μπολ και ανακατεύετε
2) Δοκιμάζετε και διορθώνετε (για ξύδι, λεμόνι, λάδι, αλάτι, σκόρδο κλπ)
3) Καλή σας όρεξη