Ντιπ (αλοιφή στα σαλονικιότικα) που μπορεί να συνοδεύσει από διάφορα τηγανιτά μέχρι και ψητά κρέατα, να κάτσει πάνω σε μπρουσκέτα ή και πάνω από μακαρόνια.
Υλικά:
- 4-5 πιπεριές φλωρίνης (οι γνωστές ψητές από το βαζάκι)
- γύρω στο 1 φλυτζάνι καρύδια
- 2-3 σκελίδες σκόρδο
- πάπρικα
- αλάτι
- πιπέρι
- λάδι
Οδηγίες:
1) Βάζουμε όλα τα υλικά στο μούλτι
2) Τα χτυπάμε
3) Δοκιμάζουμε και διορθώνουμε (σε αλάτι, λάδι, σκόρδο κλπ)
4) Καλή μας όρεξη