Ντιπ (αλοιφή ντε) πιπεριά-καρύδι-σκόρδο


Ντιπ (αλοιφή στα σαλονικιότικα) που μπορεί να συνοδεύσει από διάφορα τηγανιτά μέχρι και ψητά κρέατα, να κάτσει πάνω σε μπρουσκέτα ή και πάνω από μακαρόνια.




Υλικά:

- 4-5 πιπεριές φλωρίνης (οι γνωστές ψητές από το βαζάκι)
- γύρω στο 1 φλυτζάνι καρύδια
- 2-3 σκελίδες σκόρδο
- πάπρικα
- αλάτι
- πιπέρι
- λάδι







Οδηγίες:


1) Βάζουμε όλα τα υλικά στο μούλτι




2) Τα χτυπάμε





3) Δοκιμάζουμε και διορθώνουμε (σε αλάτι, λάδι, σκόρδο κλπ)



4) Καλή μας όρεξη